Sari la conținut
Prima pagină » Servicii » Amenajari exterioare în jurul clădirilor » Proiectare peisagistica 3d

Proiectare peisagistica 3d

PROIECTARE PEISAGISTICA 3D

La cererea dumneavoastra putem executa proiecte pe calculator in format 2D sau 3D prin intermediul carora dorim sa va oferim o imagine virtuala a viitoarei gradini. Astfel, puteti vedea inca de la inceput cum va arata lucrarea la finalizarea ei.

PROIECTARE PEISAGISTICA 3D – PROGAZON – Proiectare gradini 

Vom realiza proiectul gradinei dumneavoastra la cele mai inalte standarde, imbunatatind aspectul locuintei dvs. dar mai ales adaugand un plus de valoare acesteia. Intr-un proiect de gradina veti putea analiza cel mai bine posibilitatile de utilizare a spatiului, va veti putea defini prioritatile si veti crea o armonie intre interior si exterior si o atmosfera perfecta pentru familia dumneavoastra.

Proiectare gradini
Se realizeaza de catre personal specializat, architect peisagist in baza datelor culese de pe teren. Proiectarea se face computerizat in plan 2D sau tridimensional 3D. Puteti vedea astfel de la inceput cum va arata gradina dumneavoastra dupa terminarea lucrarii. Puteti opta deasemenea pentru transpunerea in practica a propriului proiect sau al celui oferit de noi.

Proiectarea unei gradinii in format 2D, 3D
Proiectarea gradinilor 2D (in plan) cat si 3D (in spatiu). In cazul proiectului 3D aveti posibilitatea sa vedeti cat mai veridic cum o sa arate gradina dumneavoastra la finalizarea lucrarilor. Specialistii nostri vin in sprijinul dumneavoastra cu proiectarea pe calculator a gradinilor, aleilor sau de ce nu a unui parc pe care vreti sa-l amenajati.

Proiectarea pentru amenajare gradini si spatii verzi presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

  • familiarizarea proiectantului cu cerintele dumneavoastra
  • efectuarea masuratorilor
  • aducerea la scara a schitelor si trasarea planului (alei, plan de plantare, elemente decorative, elemente fixe – banci, detalii de apa, foisoare, locuri de joaca etc)
  • intocmirea releveului
  • expunerea posibilitatilor de amenajare, in raport cu asezarea geografica, tipul de sol si designul arhitectural al casei
  • realizarea planurilor de amplasare a instalatiilor (sistemele de irigatii, sistemele de iluminare, instalatii electrice de exterior, instalatii de apa, filtrare, recirculare etc)
  • realizarea planurilor de plantare (alegerea tipurilor de plante, amplasarea plantelor in plan)
  • estimarea pretului total al amenajarii complete a gradinii

Proiectarea unei gradini inseamna mai mult decat desenarea unor plante pe o foaie de hartie. O proiectare de gradina inseamna o cunoastere temeinica a factorilor de mediu si umani si un interes real fata de dorintele, nevoile si posibilitatile celui care doreste sa-si amenajeze un spatiu verde

Contact

Str. Maior Coravu nr. 42
Bucuresti, sector 2
Tel.: 0726777742

Copyright

Roexpo 2016

E-mail-ul tau

Suna acum
× Suntem Online