Rulouri gazon Sector 2

Rulouri gazon Sector 2

Analiza atentă a grădinii – Rulouri gazon Sector 2

O pajiste arată frumos de la exterior, dar cu cât te aproprii de ea vei observa că este plină de petice fără iarbă, buruieni şi zone cu iarbă distrusă. Îngrăşământul ajută pajiştea dumneavoastră să arate bine chiar şi la o privire mai atentă.

Regenerare – Rulouri gazon Sector 2

Tunderea peluzei stresează iarba şi diminuează parţial capacitatea acesteia de a transforma lumina soarelui, apa şi dioxidul de carbon în hrană pentru plantă.

Creat pentru performanţă – Rulouri gazon Sector 2

Soiurile de iarbă folosite în ziua de astăzi sunt create să aibă rezistenţă bună la folosire şi să arate bine, dar acestea necesită o bună fertilizare pentru a oferi avantajul calitativ dorit.

Păstrarea apei în sol – Rulouri gazon Sector 2

Fertilizarea corectă a gazonului va crea o peluză deasă cu rădăcini bine dezvoltate şi ramificate, care ajută la reţinerea umidităţii la baza plantei, permiţând solului să absoarbă cât mai multă apă.

Ştim că fiecare grădină este diferită. De aceea am dezvoltat un sistem care vă permite să obţineţi rezultatele maxime de la îngrăşământul Scotts pe care îl folosiţi. Secretul constă în alegerea seminţei de gazon potrivită şi stimularea creşterii acesteia cu îngrăşământul potrivit, la momentul potrivit, asigurându-i cantitatea anuală optimă de nutrienţi.

Programele noastre iau în calcul necesarul de îngrăşământ optim al gazonului, ghivecelor din grădină, al arbuştilor şi gardului viu. Totodată sunt anticipate şi evenimentele climatice precum seceta, ploile torenţiale şi pregătirea pentru iernat. Alegeţi din programele propuse în paginile următoare pentru a fi siguri că peluza gazonată, plantele la ghiveci şi arbuştii stau viguroşi, verzi şi sănătoşi în anii care urmează.

Rulouri gazon Sector 2

Cele trei programe specializate de întreţinere a peluzei sunt adaptate astfel încât să îl alegeţi pe acela care este cel mai potrivit ca număr de tratamente pe care doriţi să le aplicaţi în fiecare an.

Rulouri gazon Sector 2