Rulouri de gazon Otopeni

Rulouri de gazon Otopeni

Pentru infiintarea unui gazon firma noasta va propune trei solutii:
1.Gazonare prin insamantare
2.Gazonare prin hidroinsamantare
3.Gazonare prin rulouri de gazon
Tipul semintelor trebuie alese cu grija in functie de zona unde este infiintat gazonul.

Gazonare prin insamantare – Rulouri de gazon Otopeni
Permite infiintarea de gazon cu urmatoarele destinatii:
gazon pentru peluze
gazon pentru sport
gazon pentru zone umbroase
gazon rezistent la seceta

Gazonare print hidroinsamantere – Rulouri de gazon Otopeni
Hidroinsamantarea este o tehnica noua folosita la infiintarea unui gazon putand fi folosita cu usurinta si la suprafetele cu un grad de inclinare mare (> 45 grade) dand rezultate foarte bune cu un procent de germinatie de peste 95% a semintelor.
gazon rezistent la seceta

Gazonare prin rulouri de gazon – Rulouri de gazon Otopeni
Permite infiintarea de gazon cu urmatoarele destinatii:
gazon pentru peluze
gazon pentru zone umbroase
gazon rezistent la seceta

 

Alegerea plantelor se face din catalog cu peste 2000 de soiuri. Amenajarea se face in urma proiectului realizat de peisagist cu acordul clientului.

Prezenta apei exercita pentru noi toti o fascinatie greu de explicat. Se poate ca musafirilor dumneavoastra sa le faca placere sa se plimbe pe langa iaz deoarece apa in miscare data de un havuz sau o cascada este un punct de atractie in gradina.  Rulouri de gazon Otopeni
La proiectarea unui iaz trebuie avut in vedere cateva elemente esentiale precum dimensiunile, pozitia, stilul, forma, securitatea si materialele de constructie.

O gradina frumoasa nu depinde numai de noroc. Datorita schimbarilor climatice la nivel mondial plantele noastre nu mai primesc suficienta apa in mod natural. Un sistem de udare complet automatizat asigura o distributie uniforma a apei in gradina dvs.  Rulouri de gazon Otopeni
Nu va irositi timpul pretios in fiecare seara sau in weekend cu treburi plictisitoare precum udarea manuala a plantelor. Petreceti-va timpul cu familia sau prietenii, inotand sau plimbandu-va cu bicicleta.
Intre timp sistemul de irigatii automat are grija de gradina dumneavoastra. In trecut vecinii va ajutau in timpul vacantelor udand gazonul – acum sistemul de aspersoare o va face independent. Pretioasele plante vor primi exact cantitatea necesara de apa.

Rulouri de gazon Otopeni