Rulouri de gazon ieftine

PROGAZON va ofera rulou Gazon de cea mai buna calitate de 3 tipuri :termorezistent ,sport ,peluza in functie de preferintele dumneavoastra pretul pe mp fiind de variabil in functie de cantitate si  include transportul,manipularea si montajul ruloului
.Ruloul de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos in obtinerea covorului din gradina Dvs.
Bucuresti,Ilfov,Giurgiu,Dambovita 40 km in jurul Bucurestiului .
Dispunem si de servicii de intretinere gradini de orice tip.
sisteme irigat. Rulouri de gazon ieftine

Rulouri de gazon ieftine – Utilizare – montare

Cu cat intindeti rulourile de gazon mai repede, cu atat sunt mai putine sanse ca acesta sa se usuce. Dupa ce sunt aduse rulourile de gazon , depozitati-le intr-un loc umbros si inlaturati invelisul de plastic (daca exista), pentru a lasa gazonul sa respire.

Rulouri de gazon ieftine

Dupa ce ati terminat de intins rulourile de gazon, udati imediat zona respectiva. Prima udare ar trebui sa asigure umezirea stratului de pamant pe o adancime de cel putin 10 cm.Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON . Asigurati-va ca, atat gazonul, cat si stratul de pamant de dedesubt, sunt umede – puteti verifica intorcand coltul unuia dintre petecele de gazon.

Rulouri de gazon ieftine

Pentru a supravietui, gazonul proaspat montat are nevoie de apa pentru primele 28 de zile dupa ce a fost montat. In zilele ploioase nu mai este necesara udarea suplimentara a gazonului.Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON. Udati gazonul dimineata devreme sau seara tarziu, pentru ca soarele sa nu arda frunzele ude. Este foarte important sa nu udati gazonul in exces! Prin udarea in exces a gazonului se vor crea zone mlastinoase, care permit dezvoltarea buruienilor sau insectelor.

Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON

Dupa primele 28 de zile de la montajul gazonului, rariti reprizele de udare a acestuia, insa aveti grija ca gazonul sau stratul de pamant sa nu se usuce sau frunzele sa se ingalbeneasca. Dupa aceasta perioada, gazonul ar trebui sa se fi acomodat si poate supravietui fara udare permanenta.

Tunderea gazonului – Rulouri de gazon ieftine

Tunderea gazonului

Tunderea gazonului este unul dintre factorii cei mai important in intretinerea unei peluze pe care s-a plantat gazon sau s-au montat rulouri de gazon. Daca doriti sa aveti o peluza de gazon impecabila, este imperativ necesar sa o tundeti periodic, permitand, astfel, gazonului sa se regenereze, sa nu dezvolte boli sidaunatori. Este la fel de important sa greblati periodic gazonul tuns, pentru inlaturarea frunzelor cazute si a resturilor, care pot omori firele de gazon de sub ele.

Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON

Schimbarea directiei de tundere si greblare a gazonului, odata la fiecare doua saptamani, va permite firelor de gazon sa creasca mai sanatoase si drepte/verticale. Daca veti tunde gazonul mereu in aceeasi directie, acest lucru va conduce la compactarea solului si la inclinarea firelor de gazon in directia de tundere, ceea ce va da o impresie de neingrijit gazonului dvs. Daca doriti sa aveti o gradina cu gazon cu aspect striat, este indicat sa folositi, impreuna cu masina de tuns iarba si o rola presoare pentru gazon.

                 Rulouri de gazon ieftine

Daca nu aveti o masina de tuns gazonul de calitate si va doriti una, firma noastra va poate auta sa faceti cea mai buna si economica alegere.

Fertilizarea gazonului

Fertilizarea gazonului

Udarea si “hranirea” gazonului cu diverse produse fertilizante pentru sol, sunt actiuni extrem de importante daca doriti sa aveti un gazon sanatos, des si, cel mai important, un gazon verde! Exista o mare varietate de produse destinate tratatarii gazonului, alegerea si utilizarea lor depinzand de anotimp, starea gazonului si a solului.

Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON

Cand aplicati fertilizatoarele pentru gazon, puteti face acest lucru manual, daca zona acoperita de gazon nu este una foarte mare, sau mecanizat, folosind masini specializate pentru eficienta procesului. Intotdeauna aplicati fertilizatoarele intr-o zi uscata, dar asigurativa ca gazonul nu este foarte uscat, o usoara udare inainte fiind indicata.

Rulouri de gazon ieftine – PROGAZON