Rulouri de gazon

Rulouri de gazon si sisteme de

irigatii prin Qimiq Solutions

apeleaza la 0726777742

Qimiq Solutions va ofera solutia ideala pentru a va amenaja exteriorul imobilului prin instalarea de rulouri de gazon. Lucrările încep cu un proiect peisagistic (simulat foto si video). Urmează amplasarea de rulouri de gazon de inalta rezistenta montate in 24 ore, plante exterioare de cea mai buna calitate. Avem în vedere de asemenea și sisteme de irigatii complete, sisteme de iluminat, decoratiuni exterioare, iazuri si fantani decorative. Nu in ultimul rand, echipa noastra de specialisti va ofera consultanta si asistenta in intretinerea spatiului exterior.

Rulouri de gazon
Gazon impecabil in 24 de ore 

Curtea dvs. se va umple de gazon, un verde intens in maxim 24 de ore

Irigatii
Sisteme de irigatii 

Proiectam cele mai eficiente sisteme de irigatii cu echipamente Rain Bird

sisteme de irigatii - rulouri de gazon bucuresti - gazon rulouri

Proiecte Gradini

Proiectare si simulare 3D

Noi proiectam si simulam oferindu-va solutii pentru toate spatiile exterioare cu proiectare

Non-Stop Asistenta
24h din 24h suntem aproape

Va oferim asistenta si interventii 24h/24h 7 zile din 7

Rulouri de gazon Bucuresti

LUCRARI EXECUTATE

Întreținere și garanție rulouri de gazon

Rulourile de gazon au garanție 24 de ore de la livrare. Garanția ulterioară se acordă în cadrul contractului de întreținere. Gazonul trebuie irigat cu 15 l/ m2/ 24 ore în prima săptămână și în medie cu 10 l/ m2/ toată durata de viață, când
temperatura e peste 10 grade, evitând băltirea. Doar sistemul automat de irigare, profesional, menținut funcțional, poate asigura irigarea corespunzătoare.

Cum se îngrijește gazonul

Gazonul trebuie tuns săptămânal, în perioada de creștere, 3-5 cm înalțime, cu cuțite perfect ascuțite și dezinfectate, la viteză mare, colectând iarba tunsă. Tunderea nu trebuie să reduca mai mult de o treime din înălțimea totală. Orice problemă a gazonului (boli, dăunători, zone deteriorate etc.) trebuie remediată imediat după apariție, până la eliminarea ei. Gazonul trebuie fertilizat primavara și vara, după tuns, cu granule NPK+microelemente, conform specificațiilor produselor. Este recomandat tratamentul împotriva mucegaiului, la montaj și după o săptămână, mai ales în perioada caldă.”

Rulouri de gazon Bucuresti

CE SPUN CLIENTII?

GAZON RULOURI Bucuresti

Specialisti in Montaj – PROGAZON SRL

Montaj RULOURI DE GAZON BUCURESTI 

Un prim pas il constituie pregatirea terenului prin nivelarea acestuia. Dupa ce terenul a fost in prealabil nivelat grosier, se va continua cu nivelarea fina, ambele operatiuni fiind efectuate obligatoriu cu ajutorul utilajelor de nivel.Se adauga un strat subtire de nisip – grosimea stratului de nisip fiind stabilita in functie de tipul de sol existent (cu cat solul este mai argilos, cu atat stratul de nisip este mai mare – nu mai mare de 2 cm).

Montaj GAZON RULOURI BUCURESTI 

Fertilizarea terenului – se va continua cu procedura de fertilizare superficiala a terenului folosind ingrasamant complex sub forma de granule, acesta avand scopul de a stimula si accentua cresterea radacinilor gazonului.Se intind rulourile de gazon avand mare grija ca acestea sa fie cat mai bine presate unul intr-altul, în special la imbinari.

Irigarea – se vor uda rulourile foarte bine, lasand apa sa se absoarba timp de 30 de minute.Dupa ce rulourile de gazon au fost asezate si udate se trece la etapa de presare a acestora. In zonele mici, inguste, la colturi, intre plante, langa alei, presarea se efectueaza cu ajutorul maiurilor. In restul zonelor insa, presarea rulourilor se va face cu ajutorul tavalugilor de diferite marimi si greutati. De preferat este folosirea tavalugilor mari care permit ingreunarea lor prin umplerea cu apa. Prima trecere insa,  se va face cu tavalugul gol dupa care se va umple cu apa.

Atenție!

Operatiunea de presare trebuie efectuata usor si in mod constant, fapt pentru care necesita mare atentie din partea celui care manipuleaza tavalugul. Tavalugirea este o lucrare foarte importanta intrucat asigura atat un contact puternic intre rulou si sol, cat si tasarea imbinarilor rulourilor de gazon. Practic, nu trebuie sa apara denivelari rezultate din manipularea tavalugului, cum ar fi intoarcerea acestuia in loc.

Este deci necesar să apelați la specialiștii noștri în rulori de gazon, apelând 0726 777 742 sau intrând pe pagina de contact.

Contact – Progazon

Str. Maior Coravu nr. 42
Bucuresti, sector 2
Tel.: 0726777742

Copyright – Rulouri de gazon

Roexpo 2016- Rulouri de gazon & Gazon Rulouri 

E-mail-ul tau

Producem, livrăm, montăm rulouri de gazon din 2006. Sediul central se află in  București. Vă stăm la dispoziție cu orice tip de servicii și produse în domeniul peisagisticii! PROGAZON.ro Bucuresti Romania . Rulouri de gazon Bucuresti