Gazon rulouri Sector 2

Gazon rulouri Sector 2

ProGAZON ofera solutii complete pentru construirea suprafetelor de joc ale terenurilor de fotbal, rugby si golf. Exista o serie de motive pentru care o suprafata de gazon isi pierde calitatea cu timpul. Aceasta se poate referi la starea solului, lipsa substantelor nutritive pentru gazon, lipsa apei, un drenaj necorespunzator, compactarea pamantului sau chiar varsta gazonului.

Gazon rulouri Sector 2

De asemenea, trebuie amintit ca majoritatea suprafetelor sportive stau sub un stres semnificativ mai ales in timpul sezoanelor de joc, rezultand o uzura mult mai mare decat poate covorul vegetal sa suporte.

Gazon rulouri Sector 2
In functie de problemele pe care le prezinta terenul de sport, vom contura o lista de solutii pe care le putem aplica incepand cu decompactarea solului, refacerea drenajului si pana la combaterea cartitelor, a altor insecte din sol dar si aplicarea tratamentelor fitosanitare.

Gazon rulouri Sector 2

Daca suprafata incepe sa sufere sau are nevoie de ingrjiri suplimentare,noi va poate ajuta. Fie ca este vorba despre denivelarea solului, intinerirea gazonului sau pur si simplu indepartarea buruienilor, specialistii nostrii va vor recomanda si va vor ajuta cu un program de reconditionare care va aduce gazonul intr-o stare remarcabila.

Gazon rulouri Sector 2

ProGAZON ofera solutii complete pentru construirea suprafetelor de joc ale terenurilor de fotbal, rugby si golf.

Acestea se pot divide in:

Proiectare:

  • Proiectare completa cu solutii tehnice de ultima generatie

Executie:

  • Drenaj
  • Straturi suport
  • Sisteme de irigatii automatizate
  • Incalzirea suprafetelor de joc
  • Gazon semanat sau gazon covor din productie proprie

Aceste solutii sunt adesea grupate, pentru a obtine o optimizare cat mai eficienta a calitatii suprafetelor de gazon. Experienta noastra in domeniu ne permite sa efectuam orice lucrare in functie de necesitati si de posibilitatile financiare ale clientului. Oferim solutii diferite in functie de conditiile locale, utilizand materiale accesibile, material genetic adecvat si echipamente performante pentru nivelat, semanat, plantat gazon covor etc.

Gazon rulouri Sector 2

Cu aproximativ 50 de stadioane de fotbal realizate/reconditionate pana in prezent in toata tara, suntem alegerea multor clienti care nu isi doresc altceva decat calitate.

Gazon rulouri Sector 2