Gazon Rulouri de calitate

Gazon Rulouri de calitate  –  Ruloul de gazon pe care vi-l propunem, deosebit de dens, matur si sanatos, cu iarba de culoare verde intens, lucioasa, cu frunze fine, fara buruieni, foarte rezistent la manipulari repetate si la calcare, cu putere mare de regenerare si cu grad mare de adaptare va va convinge!

Gazon Rulouri de calitate

Gazon Rulouri de calitate  – Gazonul se remarca prin substratul pe care sunt obtinute rulourile: soluri usoare, nisipoase si foarte permeabile. Acesta garanteaza rulourilor o greutate minima, costuri reduse de transport si adaptare ideala la orice tip de pamant, in momentul montajului nemaifiind necesar adaosul de nisip. In compozitia rulourilor sunt utilizate specii de ierburi rezistente la clima din Romania.
Gazon Rulouri de calitate – Realizat in mai multe variante,   gazonul  este format dintr-un mix de specii bine proportionate, este cultivat/recoltat prin tehnologii de ultima ora si cu masini moderne, este mai usor manevrabil si se poate transporta in cantitati mai mari decat rulourile autohtone. Ca test de rezistenta si calitate, cand sunt ridicate de capatul liber, rulourile se tin direct in reteaua de radacini, fara ajutorul vreunei plase.

Gazon Rulouri de calitate  – Rulourile de import sunt sanatoase, fara daunatori, sunt subtiri si cu iarba tunsa scurt. Recoltarea se realizeaza dupa sosirea camioanelor la locul de incarcare, durata transportului fiind de maxim 24 de ore. Dupa montaj nu raman rosturi intre brazde, iar ruloul nu isi pierde densitatea in timp. Rulourile de tip Rustic pot fi instalate la umbra nu prea intensa, unde trebuie udate mai putin, fertilizate periodic si suprainsamantate lunar.

Gazon Rulouri de calitate  – Garantii:

30 DE ZILE IN CONDITIILE IN CARE MONTAJUL SE FACE DE CATRE FIRMA NOASTRA (RULOURILE CARE NU SE PRIND URMAND A FI INLOCUITE )IN CONDITIILE RESPECTARII INSTRUCTIUNILOR DE INTRETINERE
Rulourile de gazon sunt realizate prin stricta supraveghere si cu respectarea standardelor SGS elvetiene de calitate ISO 9001/2008. Varsta de livrare a gazonului este de minimum trei sezoane (primavara-toamna-primavara sau toamna-primavara-toamna).Gazon Rulouri de calitate