Amenajari curti private

In materie de amenajari curti private, firma noastra va intampina cu o echipa de specialisti in horticultura si arhitecti peisagisti, care sa dea viata gradinii la care ati visat mereu. Gradina este un spatiu de relaxare exterior, aceasta indeplinind numeroase necesitati pentru fiecare client in parte. Din acest motiv, serviciile noastre sunt personalizate, fiecare gradina fiind amenajata intr-un stil unic.

Amenajari curti private – etapele unui proiect

Pentru a fi siguri ca amenajarea gradinii va satisface atat din punct de vedere functional, cat si estetic cerintele clientului, noi avem o serie de etape bine stabilite pe care le parcurgem de fiecare data. astfel, orice gradina trece prin urmatoarele operatiuni:

  • Conceperea proiectului de peisagistica
  • Realizarea retelelor de apa, drenaj, sursa curent electric
  • Realizarea constructiilor ( fantana, iaz, garduri decorative, cascada, alei etc)
  • Pregatirea terenului prin nivelare
  • Gazonare
  • Plantari
  • Irigatii
  • Montarea corpurilor decorative/mobilierului de gradina

Toate aceste etape le parcurgem alaturi de clientii nostri, care sunt la curent cu fiecare decizie a echipei de proiectare si amenajare. Colaborarile noastre se bazeaza pe comunicare, respect si incredere , astfel ca reusim sa finalizam cele mai deosebite amenajari curti private, clientii nostri fiind cei mai importanti evaluatori si sustinatori.

Amenajari curti private – beneficiaza de preturi competitive!

Pe langa experienta acumulata de-a lungul timpului, oameni competenti si echipamente performante, echipa noastra pune pasiune in tot ceea ce face. Placerea de a executa amenajari curti private de diferentiaza de restul specialistilor si ne ajuta sa oferim servicii pe placul clientilor. In plus, reusim sa practicam si tarife avantajoase, pentru ca toata lumea sa se poata bucura de gradina mult dorita.

Amenajari curti private

Daca dispui de un spatiu in aer liber ar putea fi o idee buna sa te bucuri de el! In acest caz iti sugerez sa il faci cat mai placut simturilor si sa asterni un covor verde si plante, dupa gust si inspiratie. Prin urmare, ai putea avea nevoie de un proiect peisagistic, rulouri de gazon de inalta rezistenta, plante exterioare de buna calitate, sisteme de irigatii complete, sisteme de iluminat, decoratiuni exterioare, iazuri si fantani decorative.

Daca tot esti aici, gasesti aceste servicii la un click distanta!

Amenajari curti private